ЗА НАС

„Алмабар” ООД – Професионално ресторантско и барово оборудване! Проектиране на кухни!

Заповядайте в нашия шоу-рум, където можете да разгледате пълната гама от продукти, които предлагаме. Най-важното ни качество е, че всичко което Ви е необходимо се поддържа налично. Трябва Ви сега – заповядайте при нас!

Скъпи приятели,
Фирма „Алмабар” ООД е основана през 2005 г., като изцяло частна фирма, която бързо успя да се утвърди в областта на професионалното ресторантско, барово и кухненско оборудване. Пълната гама от резервни части за вендинг автоматите, резервни части за всички уреди които предлагаме, а също така и за всички видове еспресо кафемашини.

Към момента „Алмабар“ ООД е официален вносител на уреди за барово, ресторантско и кухненско оборудване на водещи европейски фирми, резервни части за тях, както и пълната гама вендинг резервни части.

Ние осигуряваме доставка, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз в съответствие с индивидуалните нужди и изисквания на всеки наш клиент.

Изготвяне на технологични проекти за Вашата професионална кухня, бар, скадкарница, баничарница, пицария, заведения за бързо хранене и много други – по наша или Ваша спецификация!