Как да изберете професионален конвектомат за Вашия бизнес?

Конвектоматът е уред, предназначен за ползване в професионалната кухня в ресторанти, хотели и други по-големи заведения. Разликата между него и обикновената фурна са няколко. Първата е, че в него могат да се извършват няколко термични обработки – печене, варене, готвене на пара. Той е с по-голям капаците и побира 5 или дори повече тави наведнъж. Работи с горещ въздух, благодарение на който храната е перфектно приготвена и готова за сервиране веднага.
Конвектоматите са незаменими помощници в кухнята и ще Ви бъдат много полезни, ако сте професионален готвач или собственик на заведение например.

професионален конвектомат

Как да изберете професионален конвектомат за Вашия бизнес?

Ако сте решили да обзаведете кухнята си с професионален конвектомат, вероятно се чудите как да изберете най-подходящия. Обикновено критериите за избор на такъв уред са два: менюто, което предлагате на своите клиенти, и типа на заведението, в което ще ги посрещнете.

За нуждите на по-големите ресторанти, ще Ви бъде полезен уред с по-голям капацитет на производителност. Изберете такъв с лесно управление, който да Ви спести време при изпълнение на поръчките. Освен това, ако кухнята е отворена и гостите Ви виждат процеса на готвене, е препоръчително да заложите на професионален конвектомат с по-елегантен и представителен дизайн.

В случай че имате по-малко заведение, нуждите му могат да бъдат обслужени и от по-малък уред. Има много модели с добри характеристики и функционалност, която е способна да отговори на Вашите нужди.

Конвектоматите са истинска находка за всеки професионален готвач. Благодарение на множеството програми и отличаващия вкус, който придават готвенето в него, те са предпочитани и популярни в този бранш.

Ние от АЛМАБАР предлагаме разнообразие от конвектомати за Вашия бизнес. Те са в разнообразен ценови диапазон, с различни характеристики и функции според предназначението си. Ако се нуждаете от конвектомат за закуски, сладкарски конвектомат, компактни модели или други, открийте най-доброто решение при нас!