ТЕХНОЛОГИЧНО ПРОЕКТИРАНЕ

Технологичното проектиране се състои от:

  • 1. Оглед на Вашето помещение, с цел взимане на размери, за да изготвим с пълна точност технологичния проект.
  • 2. Спецификация, съобразена с предназначението и правилното позициониране на нужните Ви уреди за работа – електрически, газови, неутрални работни маси, рафтове, надстройки и много други.

По този начин ние даваме на своите клиенти един завършен продукт – от идеята, през проекта, изпълнението, гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Най-важното ни качество е всеотдайността към клиента, защото именно в това е ключа за едно успешно партньорство. „Алмабар” ООД разполага със специализирани коли, бусове и камиони, оборудвани специално за целта, сервизна база и добре обучени и силно мотивирани специалисти. Благодарение на нашите партньори на територията на цялата страна, ние сме способни да отстраним всеки възникнал Ваш проблем.

Нашите консултанти са специалисти в своята област и използват своя опит, за да помогнат на клиентите да подберат възможно най-подходящото оборудване за преодоляване на специфичните за тях предизвикателства.

Още причини, за да изберете „Алмабар” ООД:

Наличности

Най-важното ни качество е, че всичко което Ви е необходимо се поддържа налично. Трябва Ви сега – заповядайте при нас!

Качество

Професионални машини и оборудване, известни с висококачествена изработка, с международни сертификати.

Сервиз

Гаранция за всички машини и оборудване. Сервизният отдел на „Алмабар” ООД гарантира високо професионално обслужване.

Опит

Млад, интелигентен и амбициозен мениджърски екип, с желание за работа в бранша и готов винаги да Ви помогне във Вашия избор на оборудване и материали.

Благодарим Ви!!!

Възползвайте се от нашият опит!!!
„Алмабар” ООД – Ние работим за Вас!!!